• Zeer hoge korting
  • Volledige fabrieksgarantie
  • De allernieuwste producten

Hermans Trading Witgoed Outlet in Cuijk

Bauknecht WM Elite 823 PS wasmachine

Bauknecht Bauknecht WM Elite 823 PS wasmachine

€399,00 €499,00

WAT VERKOPEN WIJ? Bij ons vindt u NIEUWE producten maar ook nieuwe producten met alleen VERPAKKINGSSCHADE, het product zelf is niet beschadigd. Daarnaast hebben we ook B KEUZE producten, deze kunnen een schoonheidsfoutje hebben, u kunt hiervoor foto's aanvragen op de productpagina. Alle B KEUZE producten zijn nieuw, getest en worden geleverd met fabrieksgarantie.

Productomschrijving

ACTIEVE ZORG
Drie technologieën gecombineerd in een unieke optie die meer dan 100 vlekken verwijdert bij slechts 20°C en de levensduur van donkere kleuren verdubbelt.* Active Care activeert automatisch de volgende 3 elementen: ACTIVE MOUSSE water en wasmiddel worden vooraf gemengd tot een schuim dat direct in de trommel wordt ingevoerd. Dit verbetert het waseffect van het wasmiddel tot 60%** bij slechts 20°C. ACTIEVE TROMMEL De invertermotor genereert tot 10 verschillende trommelbewegingen om actief te kunnen ingrijpen op elke vorm van vervuiling. Voor het optimaal verwijderen van vlekken. ACTIEVE BELASTING De automatische hoeveelheidssensor detecteert de hoeveelheid wasgoed, past het waterverbruik en de wasduur aan de lading aan en zorgt ervoor dat de hulpbronnen kunnen worden geoptimaliseerd terwijl Active Care actief is. En dat zonder concessies te doen aan de wasprestaties. * Gecontroleerd door een onafhankelijk instituut met behulp van het AISE-kleurenpalet voor zwart en blauw; Anti-vlek 40°C programma vergeleken met het anti-vlek 20°C programma op Bauknecht wasmachines. ** Verbeterde wasprestaties worden bereikt door de wasmachine vanaf het begin van de cyclus wasmiddel en water te laten mengen. Vergeleken met Bauknecht wasmachines zonder Active Care.

Stop & Add-functie
Iets vergeten? Met de Stop & Add-functie kunt u in de eerste paar minuten van de wascyclus wasgoed van elk formaat bijvullen zonder afbreuk te doen aan de wasprestaties.

STEAM REFRESH
Fris je kleding op in slechts 20 minuten. Soms zijn kleren niet vuil, maar toch niet helemaal perfect. Steam Refresh regenereert de frisheid van je kledingstukken door kreuken en geurtjes te verminderen. De wasmachine genereert stoom die tot in de vezels doordringt, onaangename geurtjes verwijdert, de vezels ontspant en kreuken vermindert.

Steam Refresh

STEAM HYGIENE
Ga voor een gerust gevoel met Steam Hygiene: een optie waarmee je tot 99% van de bacteriën verwijdert.* Het wasgoed wordt op de meest natuurlijke en delicate manier gezuiverd aan het einde van de wascyclus en vóór het zwieren. Zelfs wanneer je op een lage temperatuur wast en geen chemische additieven gebruikt.
*Getest en gecertificeerd door Allergy UK.

Steam Hygiene-Option

8 KG CAPACITEIT
Meer volume.
Was minder vaak en kijk uit naar een bijzonder zachte en kreukvrije verzorging. Onze wasmachine met een capaciteit van 8 kg biedt meer ruimte voor je wasgoed en optimale wasbescherming.

1400 TPM
Uitzonderlijk snel.
Centrifugeer je wasgoed met 1400 toeren per minuut.

STOP & ADD
Iets vergeten? Met de Stop & Add-functie kun je kledingstukken die je vergeten bent toch nog toevoegen, zelfs nadat de wascyclus is gestart*, zonder dat dit de wasprestaties beïnvloedt.
*Tot het Stop & Add-pictogram op het display is opgelicht.

ACTIVE CARE
Drie technologieën gecombineerd in één unieke optie die meer dan 100 vlekken verwijdert bij slechts 20°C en de levensduur van donkere kleuren verdubbelt.* Active Care activeert automatisch 3 elementen:
ACTIVE MOUSSE: Water en wasmiddel worden vooraf gemengd tot schuim dat direct in de trommel wordt gesproeid. Dit verbetert de efficiëntie van het wasmiddel tot 60%** bij slechts 20°C.
ACTIVE DRUM: De invertermotor genereert tot 10 verschillende trommelbewegingen om actief te kunnen reageren op elk type vuil. Voor het optimaal verwijderen van vlekken.
ACTIVE LOAD: Een sensor detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed, past het waterverbruik en de wastijd aan de belading aan en zorgt voor een optimaal energieverbruik terwijl Active Care actief is. Zonder compromis op het vlak van wasresultaten!
* Gecontroleerd door een onafhankelijk instituut met gebruik van het AISE-kleurenpalet voor zwart en blauw; Anti-Vlekken 40°C programma vergeleken met het Anti-Vlekken 20°C programma op Bauknecht wasmachines.
** De verbeterde wasprestaties worden bereikt omdat bij het begin van de wascyclus eerst het wasmiddel en het water worden gemengd. Vergeleken met Bauknecht wasmachines zonder Active Care.

DYNAMISCHE INVERTERMOTOR
Dankzij de innovatieve, borstelloze motor profiteer je van een duidelijk verminderd geluidsniveau met maximale zachtheid bij het wassen. Bovendien is de aandrijving van de wasmachine bijzonder efficiënt en zacht voor uw wasgoed en levert het krachtige wasresultaten

SNEL 30'
Perfect schone was in 30 minuten.
Met dit programma is uw wasgoed in een mum van tijd klaar. Eenvoudig en snel te selecteren, reinigt uw wasgoed in slechts 30 minuten.

ENERGIE-EFFICIËNTIEKLASSE B
Zeer energiezuinig in energie-efficiëntieklasse B.

ANTI-VLEKKEN 40°
Bespaar tijd en ga voor geweldige wasresultaten door meer dan 100 vlekken te verwijderen op 40°C zonder voorbehandeling.* Het Anti-Vlekken programma stelt automatisch de juiste hoeveelheid water in, optimaliseert de activering van het wasmiddel en past de trommelbewegingen aan om meer dan 100 vlekken te verwijderen.
*Resultaten verkregen met het Anti-Vlekken programma (getest op katoen).

ANTI-ALLERGIE PROGRAMMA
Bescherm uw dierbaren! Het anti-allergieprogramma vermindert de meest voorkomende allergenen zoals pollen, mijten en huidschilfers van dieren. Tijdens de wasfase wordt de temperatuur van 60 ° C tot 30 - 40 minuten gehandhaafd om pollen en mijten betrouwbaar te verwijderen (getest en gecertificeerd door Allergy UK). Met maximaal 5 spoelfasen worden wasmiddelresten efficiënt

Merk Bauknecht
Typenummer WM ELITE 823 pk
Geluid centrifuge 76dB 
Geluidklasse B
Centrifugesnelheid 1400 tpm
Capaciteit 8kg
Energieklasse B 
Taal display Duits 
PROGRAMMA'S
Afpompen
Opfrissen
Katoen
Beddengoed
Katoen
Eco 40-60
Fijne Was
Handdoeken
Intensief
Spoelen
Gemengd Wasgoed
Kreukherstellend
Centrifugeren
Spoelen en Centrifugeren
Synthetisch
Voorwas
Wit
Wol
UITRUSTING & FUNCTIES
Led scherm
Meervoudige waterbescherming+
Resttijd indicatie 
Start uitstel 
Extra functies Kinderslot
Beladingsherkenning
Bijvulfunctie
Variabele centrifugeersnelheid
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Inverter motor
Spanning 230V
Verbinding waarde 1,85kW
MASSA GEWICHT
Hoogte 85cm
Breed 59,5cm
diepte 60,5 cm
Gewicht 74kg

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »