• Zeer hoge korting
  • Volledige fabrieksgarantie
  • De allernieuwste producten

Hermans Trading Witgoed Outlet in Cuijk

Beko BDFN26430A vaatwasser Antraciet

Beko Beko BDFN26430A vaatwasser Antraciet

€449,00 €499,00

WAT VERKOPEN WIJ? Bij ons vindt u NIEUWE producten maar ook nieuwe producten met alleen VERPAKKINGSSCHADE, het product zelf is niet beschadigd. Daarnaast hebben we ook B KEUZE producten, deze kunnen een schoonheidsfoutje hebben, u kunt hiervoor foto's aanvragen op de productpagina. Alle B KEUZE producten zijn nieuw, getest en worden geleverd met fabrieksgarantie.

Productomschrijving

NIEUW IN DE ORIGINELE VERPAKKING, GEEN SCHADE!

HygieneShield ™ - Zuiverende kracht bij hoge temperaturen voor resultaten van meer dan 99,999% * hygiëne
Geïnspireerd door de zuiverende kracht van thermische bronnen, desinfecteert de vaatwasser de vaat met stoom die wordt gegenereerd bij hoge temperaturen en extra spoeling met hete spoeling. * Boviene coronavirus, Murine norovirus, Enterococcus faecium volgens het Rijn-Waal-rapport.

Automatische deuropening
Als u de deur aan het einde van de wascyclus dicht laat, kan dit ongewenste geurtjes in de vaatwasser veroorzaken en problemen met het drogen van de vaat. De functie Automatische deuropening* verbetert de droogprestaties door natuurlijke lucht binnen te dringen en stoom uit de vaatwasser te verwijderen door de deur automatisch te openen aan het einde van het programma. * toepassing van de functie verlengt de duur van de wascyclus

Stabiele deurpositie in elke gewenste hoek

Je wilt de vaatwasmachine leegmaken, maar de open deur neemt zoveel plaats in dat je amper beweegruimte hebt. Met SelFit® kun je de deur in elke gewenste hoek zetten, zodat je de vaatwasmachine kunt vullen en leegmaken zonder dat de deur in de weg zit. Het stevige mechanisme is geschikt voor deuren tot 9 kg.

Meer ruimte voor potten en pannen in het onderste rek
De bestekbak is een handige uitvinding, maar hij zit in de weg als je een grote pan op het onderste rek wilt zetten. De schuivende bestekbak lost dat probleem op. Je kunt de bak naar links en naar rechts schuiven om plaats te maken voor grotere dingen.

Vuilsensor
Een andere intelligente oplossing in de uitrusting van Beko vaatwassers is de speciale sensor die de mate van vuil in de vaat detecteert en automatisch de hoeveelheid water programmeert die nodig is voor het wassen.

AutoProgramma
Deze optie evalueert automatisch de tijd en temperatuur die nodig zijn voor het wassen, afhankelijk van de mate van vervuiling van de vaat. Zo wordt de vaat gewassen, waarbij de beschikbare middelen tot een minimum worden beperkt.


SteamGloss®
De Steam Gloss®*-functie houdt uw porseleinen glazen en servies als nieuw. Dit zorgt voor extra spoeling en superieure prestaties bij het drogen van de vaat, zonder dat deze zijn glans verliest. * de toepassing van de functie bepaalt de verlenging van de duur van de wascyclus.

Gemakkelijk te openen dispenser
Bezeer je vingers niet bij het openen van de afwasmiddeldispenser. De schuivende afwasmiddeldispenser kun je gemakkelijk openen en sluiten, zodat afwasmiddel toevoegen in een oogwenk is gebeurd.

Glazen zonder watervlekken
De tafel is prachtig gedekt, maar het lijkt wel of je glazen watervlekken hebben. De tien minuten durende, extra warmtecyclus van SteamGloss® zorgt ervoor dat je glazen glanzen als nieuw. Met glaswerk dat 23% en porselein dat 30% meer glanst, is je volgende gedekte tafel oogverblindend.

Extra ruimte voor potten en pannen
Bij het koken gebruik je vaak potten en pannen van verschillende grootte en je hebt een vaatwasmachine nodig die dat begrijpt. Met de eenvoudig inklapbare steunen kun je gemakkelijk ruimte maken voor al die grote potten en pannen. De tijd dat je grote pannen met de hand moest afwassen is voorbij, en gelukkig maar!

Standaardcouverts 14
Steam function :nog meer glans
Aantal programma's 6
Temperaturen 5
Energieklasse D
Startuitstel (u)1/2-24h
Afwassen per zone 1/2 load
Optie voor gebruik van detergent in tabletvormauto
Optie stoom zorgt voor meer glans op glas en porselein
Baby protect programma
Controlelampjes zout en spoelmiddel
Bovenste rek in de hoogte verstelbaar (geladen)
Neerklapbare bordenrekken
Watersafe
Energy Efficency Index (EEI)49.9
Waterverbruik (L)11.5
Geluidsniveau (dBA)44
Geluidsklasse C
Energieverbruik (kWu)0.849
Duur van het ECO programma (u)3:10
Energieverbruik 100 afwasbeurten Kwh 85
Jaarlijks waterverbruik (L)3220
Vermogen weerstand (W)1800
Vermogen_(W)_sl2100
Afmetingen (H x B x D)85 x 60 x 60
Gewicht (kg)46.8
HygieneShield
Automatisch programma 40-65 °C
Mini 30 min. programma 30 °C
Eco programma 50 °C
Quick&Shine programma
Intensief programma 70 °C
HygieneShield programma :desinfectie met stoom & extra spoelen
Delikaat 40 °C
Automatische deuropening SelfDry
Optie SteamGloss
Optie Extra dry
Optie Hygiene Intense
Glass care system

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »