• Zeer hoge korting
  • Volledige fabrieksgarantie
  • De allernieuwste producten

Hermans Trading Witgoed Outlet in Cuijk

→ WIJ ZIJN GESLOTEN VAN 13 t/m 28 AUGUSTUS 2022 ←

BOSCH PXY875DC1E  flex inductiekookplaat 80 cm

Bosch BOSCH PXY875DC1E flex inductiekookplaat 80 cm

€599,00 €999,00

WAT VERKOPEN WIJ? Bij ons vindt u NIEUWE producten maar ook nieuwe producten met alleen VERPAKKINGSSCHADE, het product zelf is niet beschadigd. Daarnaast hebben we ook B KEUZE producten, deze kunnen een schoonheidsfoutje hebben, u kunt hiervoor foto's aanvragen op de productpagina. Alle B KEUZE producten zijn nieuw, getest en worden geleverd met fabrieksgarantie.

Productomschrijving

NIEUW IN DE ORIGINELE VERPAKKING, MAAR MET VERPAKKINGSSCHADE!
GEEN SCHADE AAN HET PRODUCT

DirectSelect Premium: groot en intuïtief aanraakoppervlak.
Verlengde FlexInductie Zone: nog meer flexibiliteit voor grote potten en pannen.
PerfectFry braadsensor: verbrandt niets.
MoveMode: de automatische kookstand voor snel voorkoken op de voorste kookzone en verder sudderen op de achterste kookzone.
PowerBoost: tot 50% meer vermogen voor sneller opwarmen van je inductiekookplaat.

Extra breed touchbedieningspaneel
DirectSelect Premium is een 30 cm breed aanraakpaneel waarmee u de controle behoudt. Het royale design en de goed leesbare teksten zorgen ervoor dat je je kookplaat met gemak bedient. Selecteer kookzones, warmte-instellingen en andere opties eenvoudig door aanraking. En als je de kookplaat uitzet, verdwijnt het oppervlak gewoon. Dit is hoe minimalistisch design werkt.

Vele mogelijkheden, één resultaat: perfectie.
Met de verlengde FlexInductie-zone kun je niet alleen de voorste en achterste kookzones flexibel met elkaar verbinden, maar nu ook de zijkookzones. Hiervoor zorgt een flexibele zone in het midden. De kookplaat detecteert automatisch de grootte en positie van de pannen in de zone en verwarmt het oppervlak dienovereenkomstig. Een grote braadpan plus grote en kleine potten en pannen tegelijk? Dit is geen probleem meer.

Niet meer aanbranden.
Bij het aanbraden is de juiste temperatuur essentieel, want als de hitte te hoog is, zal zelfs de beste steak uitdrogen of verbranden. Om dit te voorkomen houdt de PerfectFry-sensor continu de temperatuur in de pan in de gaten. U kunt kiezen uit vijf vooraf ingestelde warmtestanden - voor het perfecte resultaat.

Culinair succes onvermijdelijk.
Met MoveMode wordt koken extreem intuïtief en gemakkelijk. Vroeger verwarmde je je soep tot stand 9 en sudderde je hem eerst op stand 5 en daarna op stand 1, terwijl je op conventionele kookplaten zelf de temperatuur instelde. Nu doet de MoveMode dit werk voor u. Na het activeren van de MoveMode worden de FlexInductions-zones verdeeld in drie verschillende gebieden met de vooraf ingestelde vermogensniveaus 1., 5 en 9.

Overname van de kookinstellingen.
Als u een pan tijdens het koken van de ene kookzone naar de andere verplaatst, hoeft het temperatuurniveau niet afzonderlijk te worden ingesteld. De nieuwe kookzone neemt gewoon de oude instellingen over, zoals kooktemperatuur en -duur - je hoeft het proces alleen maar met een druk op de knop te bevestigen.

Nog sneller koken.
Als je eenvoudige gerechten nog sneller op tafel wilt zetten, helpt PowerBoost: deze praktische functie zorgt voor extra vermogen voor supersnel opwarmen. Hiermee breng je in een mum van tijd grote hoeveelheden water aan de kook op je inductiekookplaat - 35% sneller dan op het hoogste vermogen.

Opslag van de bedrijfsinstellingen.
Wanneer u de kookplaat uitschakelt, wordt de laatst gekozen instelling voor korte tijd bewaard. Als de kookplaat kort daarna weer wordt ingeschakeld, zijn de vorige instellingen nog steeds beschikbaar.

Ouderlijk toezicht
Door de kinderbeveiliging te activeren, wordt de besturingselektronica beschermd tegen kinderhanden en onbedoelde bediening - aanpassing is onmogelijk. Dit zorgt voor de hoogste standaard van veiligheid om een ​​mogelijk risico op letsel te voorkomen.

Bedrijfsmodus: Zelfvoorzienende inductiekookplaten
Apparaatbreedte 80 cm
Aantal kookzones 4
Grootte van de kookzones 1 x (40,0 x 23,0 cm), 1 x (40,0 x 23,0 cm?)
Kookzoneprestaties 4 x 2,2 (3,7) kW
Materiaal hoofdoppervlak: Glas keramiek
Apparaatkleur zwart
Energieverbruik van de kookplaat 185,0 Wh/kg
Geïntegreerde accessoires 1 x compensatiestrip 750 - 780 mm
Afmetingen van het apparaat 51 x 816 x 527 mm
Minimale nishoogte 490 mm
Maximale nishoogte 500 mm
Minimale nisbreedte 750 mm
Maximale nisbreedte 780 mm
Niche diepte 51 mm
Toestelhoogte boven werkblad 6,0 mm
Aangesloten belasting 7.400 W
Spanning 220-240V
Lengte aansluitkabel 110 cm
Type connector zonder stekker
Warmhoudstand
Overdrachtsfunctie instellen:
PerfectFry braadsensor met 4 temperatuurstanden
Powermove
Elektronische klok

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »