• Zeer hoge korting
  • Volledige fabrieksgarantie
  • De allernieuwste producten

Hermans Trading Witgoed Outlet in Cuijk

Bosch WAG28400 wasmachine 8 kg

Bosch Bosch WAG28400 wasmachine 8 kg

€479,00 €799,00

WAT VERKOPEN WIJ? Bij ons vindt u NIEUWE producten maar ook nieuwe producten met alleen VERPAKKINGSSCHADE, het product zelf is niet beschadigd. Daarnaast hebben we ook B KEUZE producten, deze kunnen een lichte beschadiging hebben, u kunt hiervoor foto's aanvragen op de productpagina. Alle B KEUZE producten zijn nieuw, getest en worden geleverd met fabrieksgarantie.

Productomschrijving

AllergiePlus: speciaal ontwikkeld tegen allergieën en een gevoelige huid.
SpeedPerfect: perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%.
VarioTrommel: extra teder en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur.
ActiveWater™ Plus: stemt het watergebruik volledig automatisch af op de hoeveelheid wasgoed en bespaart zo water en kosten én is beter voor het milieu. Zo was je 1 kg wasgoed even efficiënt als een volle belading.

Bestrijdt bacteriën en zorgt goed voor een gevoelige huid.
Soms worden je kleren niet goed gewassen en bevatten ze allergenen. Dit kan huidirritatie opleveren. AllergiePlus is ontwikkeld om dit te voorkomen. Als je de functie selecteert zorgt een hogere wastemperatuur en langere wasduur, samen met extra spoelen, voor een effectieve bestrijding van zoveel mogelijk allergenen. Zeg dus maar gedag tegen pollen, dierenhaar en huisstofmijt in je kleding. Voor mensen met een allergie of een gevoelige huid is dit programma ideaal.

Perfect schoon in 65% minder tijd*.
De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin je geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verminder je de wastijd met 65%* maar zonder minder goede resultaten. Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma's, voor alle ladingen en stoffen. Als je bijvoorbeeld kiest voor het mixprogramma in combinatie met SpeedPerfect, kun je tot 4 kg in maar 45 minuten wassen. * Verschil tussen het Easy Care-programma 40ºC en datzelfde programma met de SpeedPerfect-functie.

Bosch wasmachines zijn zuinig voor je kleding.
Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt terwijl de slijtage tot een minimum wordt beperkt. VarioDrum technologie geleidt de was in beide draairichtingen door de trommel, zonder je geliefde items te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymetrisch ontworpen peddels het wasgoed door de trommel. Met zo min mogelijk weerstand voor delicate weefsels en iets ruwer in het geval van vlekken. Vervuilde kledingstukken worden zo makkelijker schoon terwijl ze minder snel slijten. Houd je kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon.

Perfecte reiniging met minimaal verbruik van water.
We zijn dagelijks bezig om onze wasmachines zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom beschikken al onze wasmachines over ActiveWater Plus. Verschillende sensoren in de wasmachine stemmen het watergebruik elke wasbeurt precies af op de belading. Zo was je een kleine was net zo duurzaam als een volle trommel en bespaar je zowel water als energie.

Nacht wasoptie
Speciale programma optie die combineerbaar is met ieder ander programma. Het toerental van de wasmachine wordt vermindert om extreem stil te wassen.

Nu vergeet je echt nooit meer een kledingstuk toe te voegen.
Wanneer ben jij voor het laatst iets vergeten in de wasmachine te doen? Misschien een sok of een t-shirt? Dankzij de bijvulfunctie is dat geen probleem meer. Je voegt namelijk makkelijk wasgoed toe terwijl het wasprogramma al draait. Of haal er juist wat uit. Pauzeer gewoon het programma, open de deur, voeg je vergeten wasgoed toe, sluit de deur en het programma gaat verder. Bijvullen is alleen niet mogelijk bij programma's met een temperatuur hoger dan 50ºC of als het waterniveau te hoog is.

Dubbele bescherming tegen waterschade.
De garantie van Bosch AquaStop biedt jou bescherming tegen waterschade gedurende de volledige levensduur van het apparaat. Onze wasmachines met AquaStop hebben een speciale dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een reservoir met vlotter. Dit voorkomt elke vorm van waterschade. Of die nu in de toevoerslang ontstaat of in de wasmachine zelf.

AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

Type constructie Vrijstaand
Kleur Wit
Aantal programma's: Programma fijne was, Programma kreukherstellend, Programma witte-/bonte was, Wol-handwasprogramma
Aanvullend wasprogramma: Afpompen/Centrifugeren, Allergie+, Klaar in, Overhemden, Snel/Mix, SpeedPerfect, Spoelen, Sport, Start/Bijvullen, SuperKort 15/30 min., Temperatuurkeuze, Toerentalkeuze, Voorwas
Geluidsemissie wassen 47
Geluidsemissie centrifugeren 71
Waterbeveiligingssysteem AQUASTOP
Energieklasse C
Geluidsniveau 71 dB
Geluidsniveauklasse A
Taaldisplay Duits
Vulgewicht (kg) 8,0 kg
Energie-efficiëntie-index voor de wascyclus 67,8
Wasefficiëntie-index 40-60 ecoprogramma's 1,040
Droogefficiëntieklasse B
Energieverbruik in kWh per kg per cyclus, 40-60 ecoprogramma's 0,616 kWh
Het centrifugetoerental in tpm van de 40-60 ecoprogramma's bij nominale capaciteit 1.400 rpm
Afmetingen: hoogte x breedte x diepte 848 x 598 x 590 mm
Diepte met 90° geopende deur 1.063 mm
Trommelinhoud 65 l
In hoogte verstelbaar tot 1,20 cm
Nettogewicht 80,574 kg
Lengte elektriciteitssnoer 210 cm
Bijvulfunctie Ja
Digitale resttijdweergave Ja
Weergave programmaverloop LED-display
Indicatie programma-einde Akoestisch, LED-display
Extra water Ja
Beladingsautomaat Ja
Trommelverlichting Ja
EcoSilence Drive - efficiënt en stil Ja
SpeedPerfect Ja
Aantal programma's Programma fijne was, Programma kreukherstellend, Programma witte-/bonte was, Wol-handwasprogramma
Allergy Plus programma Ja
Koud wassen Ja
Voorwas Ja
Programma witte-/bonte was Cotton Colour, Standaard koud - 90°C
Programma kreukherstellend Standaard koud - 60°C
Extra water Ja
Onbalansbeveiliging Ja
Schuimbewaking Ja
Waterbeveiligingssysteem AQUASTOP
Kinderbeveiliging ja

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »