• Zeer hoge korting
  • Volledige fabrieksgarantie
  • De allernieuwste producten

Hermans Trading Witgoed Outlet in Cuijk

Contact


Veelgestelde vragen

1.1 Wat te doen bij een storing, error of een niet werkend product

Makkelijk een serviceverzoek bij de fabrikant aan vragen ?klik dan hier 

Om u goed te helpen vragen wij uw vraag aan te melden via whatapp 06 124 489 85 of via [email protected]

Let op indien u de melding bij ons doet hebben wij de volgende gegevens nodig 

Ordernummer of kassabon 
Foto van het serienummer in het product 
Duidelijke omschrijving van de klacht ( fotos filmpjes) 
Uw actuele adresgegevens 

Razend snel zal een technicus u te woord staan.  

Scan de QR code met de camera op uw telefoon om direct een chat te starten via whatsapp 

2.1 Retourneren

Een product retourneren is een vrije keuze, 

Een product mag uitgepakt worden en bekeken worden komt u tot de conclusie dat u een onjuist product besteld heeft, het niet past of de kleur verkeerd is ingeschat dan kunt u zich herroepen binnen 14 dagen naar aankoop. Voorwaarde dat het product niet gebruikt wordt. 

U kunt er voor kiezen het product zelf te retourneren of wij kunnen met u een afhaalafspraak inplannen. 

Indien u twijfelt over uw aankoop bewaart u svp de verpakking want deze heeft u nodig voor de terug weg. Het is noodzakelijk dat u het product in de zelfde wijze retourneert dan deze bij u is aangekomen. 

Hermans Trading is verantwoordelijk voor de zending naar u, gaat daarin iets mis dan is dat onze verantwoordelijkheid totdat u afgetekend heeft voor een goede ontvangst. De consument is verantwoordelijk voor de retour zending, Eerlijk toch ? 

Indien u zich beroept op uw herroepingsrecht en het product is in eenzelfde staat retour gekomen vergoeden wij u de aankoopkosten alsmede de zendkosten, wel brengen wij €49,- in rekening voor de retourskosten voor het inschakelen van de vervoerder, u kunt er altijd voor kiezen om het product zelf te retourneren .

Is het product anders geleverd dan overeengekomen dan gelden deze voorwaarden hierboven niet en zullen wij ten alle tijden onze verantwoording nemen, het product omruilen of halen op onze kosten. 

3.1 Hoe sluit ik een wasmachine aan

1. De juiste ondergrond
Voor het beste resultaat moet de wasmachine op een stevige, droge en massieve vloer geplaatst worden. Houten/laminaat vloeren worden niet aangeraden. Ook vloerbedekking, zachte tegelvloeren, laminaat, lekbak of een rubberen mat dragen bij aan de vibratie en het bewegen van de wasmachine tijdens het centrifugeren. Dit kan geluidsklachten en andere klachten veroorzaken.

2. Transportbouten
Achter in de wasmachine is de transport beveiliging aanwezig. Deze dient u compleet te verwijderen. Er mag niets achterblijven. Sommige machines hebben er 1 sommige 4.

3. Om lawaai en trillingen te voorkomen is het belangrijk dat de wasmachine waterpas is geplaatst. Aan de onderkant van je wasmachine zitten stelpoten die je hiervoor kunt gebruiken.
a. Schuif de wasmachine voorzichtig op zijn plaats
b. Als de wasmachine wiebelt, schroef je de juiste poot uit totdat deze contact maakt met de vloer. Nu zal de wasmachine niet meer wiebelen.
c. Zodra de wasmachine volledig waterpas staat. Draai je de contramoeren (aan de uitdraaibare poten) , in tegengestelde richting, strak aan met een steeksleutel

4. Water aanvoer aansluiten
Nu sluit je de watertoevoer slang aan. Het ene uiteinde van de slang sluit je aan op de koud water aansluiting aan de achterkant van de wasmachine. Sommige modellen zijn vast aan de machine.

De andere kant van de slang sluit je aan op de koud water kraan. Als de slang een lekkagebeveiliging bevat, sluit je het uiteinde met de waterstop aan op de koudwaterkraan. Controleer of de watertoevoer slang geen lekkage heeft, door de koudwaterkraan helemaal open te draaien.

5. Waterafvoer aansluiten
Hermans Trading ( en fabrikanten) adviseert om de afvoerslang op een standpijp van 60 tot 90 cm aan te sluiten. Gebruik de meegeleverde plastic slanggeleider om de slang stevig op zijn plek te houden.

Plaats niet meer dan 15 cm afvoerslang in de standpijp. Doet u dit wel zuigt de afvoer water in de machine, het lijkt dan of de machine niet goed werkt.


Twijfelt u of heeft u vragen belt u dan 0485 346804

3.2 Hoe sluit in een wasdroger aan ?

De meeste wasdrogers kunnen onder een werkblad worden geplaatst. Er moet dan voldoende ventilatie mogelijk zijn. Laat voldoende ruimte boven, naast en achter de machine en plaats bijvoorbeeld een ventilatierooster in het achterste gedeelte van het werkblad. Bij veel drogers kan het bovenblad gedemonteerd worden. 

De meeste drogers kunnen op een wasmachine worden gezet. Er is een speciaal stapelset voor te koop bij de fabrikant. Echter raden wij dit af, het zorgt voor onnodige trilling en stof ophoping 

Afvoerdroger
Een afvoerdroger voert de vochtige lucht waarmee de was gedroogd is naar buiten af. Hiervoor moet er een luchtafvoer via de muur worden aangelegd, of kan een flexibele slang via het raam naar buiten. De afvoerslang of buis kan op verschillende plekken worden aangesloten op de droger, zoals aan de achterkant, rechts of links. Dit verschilt per droger. De flexibele slang mag niet te lang zijn en een buis mag niet teveel nauwe bochten hebben. Hoe korter de slang of buis, hoe korter de programmaduur en hoe minder energieverbruik.

Aansluiting op waterafvoer Condens of warmtepompdroger 
Condens- en warmtepompdrogers halen het vocht uit de lucht en vangen het op in een condensbak. Deze bak moet na elke droogbeurt geleegd worden, tenzij de droger wordt aangesloten op een waterafvoer. Dit kan bij meeste drogers, bij een aantal wordt er een slang voor bijgeleverd.

Uiteraard is een afvoer niet nodig bij een condens of een warmtepompdroger, u kunt ook gebruik maken van de condensbak 

Het afvoeren van water kan bijvoorbeeld rechtstreeks in een wastafel, wasbak of een putje in de vloer. Let er dan op dat de afvoerslang niet weg kan glijden. De droger kan ook worden aangesloten op de sifon van de wastafel of de afvoer van de wasmachine. Bekijk de gebruiksaanwijzing voor het bevestigen van de afvoerslang.

Let bij de installatie van een droger ook op het volgende:

• Zorg ervoor dat er niets voor de opening van de luchttoevoer staat.

• Zet niets voor het afvoerrooster voor de warme lucht.

• Het apparaat moet op een stabiel horizontaal vlak staan, en waterpas, om trillingen en geluid te beperken. De meeste drogers hebben stelvoeten waarmee de hoogte 1 tot 3 cm aangepast kan worden.

• De afstand tussen de onderkant van het apparaat en de vloer mag niet worden verkleind door uitstekende planken of hoogpolig tapijt. Er moet genoeg ruimte zijn om de warmte af te voeren.

• De wasdroger moet op een schone plaats worden gezet waar geen vuil op kan hopen.

• Bij een luchtafvoerdroger wordt lucht naar buiten afgevoerd. Zorg ervoor dat er luchtaanvoer is in de ruimte waar de droger staat.

• Een afvoerdroger gebruikt minder energie in een warme ruimte dan in een koude ruimte.

• Ook bij een condens- en warmtepompdroger is het belangrijk dat de ruimte gelucht wordt om de droger zo efficiënt mogelijk te laten werken.

•Een wasdroger mag niet in te koude ruimte staan, zeker een warmtepompdroger niet deze hebben een minimale omgevingstemperatuur nodig van 8 graden.

•Een droger kan beter niet in een extreem klein vertrek geplaatst worden. 

3.3 Hoe sluit ik een koelkast of vriezer aan ?

Volgens sommige mensen mag je koelkasten alleen rechtop vervoeren, omdat de koelvloeistof er niet tegen zou kunnen als je hem neerlegt. Anderen beweren dat je een koelkast wel degelijk liggend kunt vervoeren, maar dan 24 uur rechtop moet laten staan voor je hem in moet schakelen. De eerste bewering is niet waar, de tweede is een beetje overdreven.

Hoe zit het dan wel?
Het is in verband met de koelvloeistof geen probleem als je een koelkast liggend vervoert. Maar als een koelkast liggend is vervoerd, moet hij wel een uurtje of 8 rechtop staan voordat hij aan mag. Dit heeft inderdaad te maken met de koelvloeistof.

Je elektriciteitsinstallatie
Kijk na of je elektriciteitsinstallatie conform is vóór je je koelkast installeert. Je hebt een geaard stopcontact van 220 - 230 V nodig, net als een differentieelschakelaar en een zekering van 10 of 16 A. Kortom, een standaardstopcontact volstaat. En denk eraan: gebruik nooit een verlengkabel of stekkerdoos.

De ideale omgeving
Een ander belangrijk element bij de installatie van je koelkast is de omgeving. Volg deze tips:

  1. Plaats je koelkast in een droge, verluchte ruimte in de buurt van een waterkraantje (als het een Amerikaans model is).
  2. Zet je koelkast op een stevige, vlakke vloer om te vermijden dat hij gaat trillen of lawaai maakt.
  3. Hou je toestel weg van warmtebronnen en vochtigheid. Anders loopt het energieverbruik nodeloos op en loop je het risico op elektrische schokken.
  4. Heeft je toestel wieltjes? Die dienen om de koelkast een klein beetje te verplaatsen tot hij helemaal goed staat.
  5. Als je je koelkast in een nis wilt schuiven, moet je erop letten dat er lucht kan blijven circuleren. 
  6. Stel de voetsteuntjes zo af dat je koelkast heel lichtjes achteroverhelt. Zo sluit de deur beter en vermijd je energieverspilling.

Vermijd temperatuurschommelingen
De omgevingstemperatuur speelt ook een belangrijke rol. Als die hoog is, werkt je koelkast minder goed en kan hij zelfs beschadigd geraken. En als het te koud is? Dan wil hij soms helemaal niet meer werken. En dan ontdooit je hele diepvriesvak.

Wil je je koelkast toch in een ruimte plaatsen waar de temperatuur sterk varieert (tot onder de 16 °C of boven de 32 °C)? Controleer dan de klimaatklasse. Die geeft aan welke minimum- en maximumtemperaturen een toestel aankan. In de regel is dat een koelkast een minimale omgevingstemperatuur nodig heeft van 8 graden. Let goed op en vraag advies aan een medewerker van Hermans Trading.

4.1 Bezorgkosten Nederland

De bezorgkosten binnen Nederland zijn gratis. Oud apparaat afvoeren is service. Heeft u een oud apparaat meld het even wel bij ons, dit ivm de registratie van afval conform de Nederlandse wetgeving.

In samenwerking met Micodo Transport zorgen wij ervoor dat uw bestelde goederen bij u thuis afgeleverd worden, Uiteraard bent u vrij om zelf een voorkeur aan te geven met betrekking tot gewenste dag van levering, mits deze een werkdag betreft. Producten worden niet aangesloten en niet naar andere etages getild. Het betreft een over de drempel levering daar waar de steekwagen kan komen.

 

4.2 Bezorgkosten Belgie

Bezorgkosten België €25,-per adres 

In samenwerking met Micodo Transport zorgen wij ervoor dat uw bestelde goederen bij u thuis afgeleverd worden, Uiteraard bent u vrij om zelf een voorkeur aan te geven met betrekking tot gewenste dag van levering, mits deze een werkdag betreft.

Bezorgkosten via Micodo Transport bedragen €25,- per adres. Producten worden niet aangesloten en niet naar andere etages getild. Het betreft een over de drempel levering daar waar de steekwagen kan komen.

Er bestaan niets zoals gratis verzenden, winkeliers berekenen zendkosten op al de producten onder de noemer gratis, wij vinden dat oneerlijk en kiezen voor zendkosten per adres, veel klanten bestellen meer dan een product, vandaar wij per adres hanteren. Al onze bestelling worden zeer degelijk opnieuw verpakt.

Een oud apparaat afvoeren is service, gelieve deze afgekoppeld klaar te zetten voor de chauffeurs, deze wordt verwijderd met een steekwagen. Heeft u een oud apparaat meld het even wel bij ons, dit ivm de registratie van afval conform de Nederlandse wetgeving.

Micodo Transport zal uitsluitend goederen afleveren die op het moment van levering volledig zijn betaald.

4.3 Oud apparaat afvoeren

Heeft u een oud apparaat meldt het even wel bij ons, dit i.v.m. de registratie van afval conform de Nederlandse wetgeving. 

Het afvoeren van een oud apparaat is kosteloos. 

4.4 Wordt het apparaat goed verpakt

Alle B keuze apparaten worden zeer goed herpakt in onze herpak afdeling, dit is service!

4.5 Bezorgafspraak maken

Na het voltooien van de order nemen wij persoonlijk contact met u op om een werkdag naar keuze in te plannen voor de levering. 

Een werkdag voor levering sturen de planners van het transportbedrijf een sms-bericht betreffende het tijdvak. U kunt dit sms-bericht verwachten tussen 18:00 en 20:00. Tevens belt de chauffeur standaard een half uur voor arriveren. 

4.6 Hoe verloopt de levering

Het betreft een drempel levering en als de toegang vrij is zal de machine op de begane grond in huis neergezet worden. Wij sluiten geen producten aan en onze chauffeur tillen geen producten trappen op. Is er een lift aanwezig dan zal de chauffeur deze naar de gewenste etage brengen.

Mocht u uw bestelling toch over de drempel bezorgd willen hebben, dan is dit op eigen risico. Mocht er schade ontstaan aan uw eigendommen, dan is Hermans Trading of de transporteur hier niet aansprakelijk voor.

4.7 Aftekenen goede ontvangst

Op het moment van levering raden wij u altijd aan om het toestel te controleren op eventuele beschadigingen, anders dan vooraf aangegeven. Doet u dat niet, dan is het voor ons onmogelijk om te weten of de schade al dan niet tijdens de bezorging ontstaan is. In dat geval kunnen we dan ook niet meer ingrijpen, en niet anders concluderen dan dat de schade na levering ontstaan is, eerlijk toch? Ergens moet er een grens getrokken worden, dat is bij de handtekening. De chauffeur vraagt u om een handtekening voor goede levering, controleert u dit svp. Uiteraard staat dit los van de normale garantie bepalingen waar u recht op heeft, u controleert puur op visuele schade welke vooraf niet kenbaar is gemaakt.

4.8 Hoe snel kan ik een levering verwachten ?

Zodra u besteld heeft maken wij een leverafspraak met u. In de regel is het zo dat bestellingen die wij op een werkdag voor 12:00 ontvangen, de volgende werkdag kunnen uitleveren. Bestelt u in het weekend? Dan is de eerstvolgende mogelijkheid dinsdag. Er wordt niet in het weekend geleverd en niet in de avonduren. 

Uiteraard wilt u ook een tijdsindicatie,  een werkdag voor levering ontvangt u een sms-bericht betreffende het tijdvak. Tevens zal de chauffeur altijd een half uur voor arriveren even bellen.

Routes worden gepland op de meest logische en milieu vriendelijke manier. 

5.1 KRASJE/DEUKJE, wat is dat?

Een B keus apparaat is een nieuw apparaat wat een schoonheidsfoutje kan bevatten.

5.2 Zijn jullie producten tweedehands?

Nee wij verkopen geen gebruikte goederen, wij verkopen geen refurbished en geen klant retouren. 

5.3 Nieuw in de verpakking geen schade wat betekent dat?

Dit zijn producten welke geen schade hebben en in de originele verpakking verpakt zijn. Dit is ook niet als B keuze ingekocht maar normale dealer kwaliteit. 

Contactformulier

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »