• Zeer hoge korting
  • Volledige fabrieksgarantie
  • De allernieuwste producten

Hermans Trading Witgoed Outlet in Cuijk

Retourneren van producten

Placeholder

Retourneren

Retourneren van uw online aankoop is uw goed recht. Dit telt alleen voor online aankopen via een website. De wet koop op afstand is van kracht. 

U mag uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden als retour, u kunt het product zelf naar ons retour brengen of u kunt gebruik maken van onze afhaalservice. Indien u gebruik wilt maken van de afhaalservice bedragen de retourkosten €49,- welke wij automatisch verrekenen met uw creditering. U heeft na het melden van de retour nog 14 dagen de tijd om het daadwerkelijk te retourneren. Wettelijk gezien zijn wij na ontvangst binnen 14 dagen verplicht u terug betaling in orde te maken. Echter zal dit in de meeste gevallen zal dit eerder geschieden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Na ontvangst mag u het product bekijken zoals u in de winkel zou doen. Voorbeeld: U ontvangt een koelkast, haalt deze uit de verpakking en bekijkt hem en komt tot de conclusie dat deze te klein/te groot is of niet de juiste kleur heeft. U laat verder alles intact en pakt deze weer netjes in. Zo kunnen wij nog iemand anders blij maken met het product. Uiteraard storten wij uw het volledige aankoopbedrag retour maar dit is wel afhankelijk van de staat waarin wij het retour krijgen.

Het uiteindelijke bedrag dat u ontvangt wordt bepaald door een aantal zaken:

  1. De waardevermindering van het product. Deze is gebaseerd op drie factoren:
  • beschadiging of gebruik van het product;
  • beschadiging van de verpakking; ( niet van toepassing op B keuze)
  • compleetheid van het product.

De maximale waardevermindering is 25%.

Indien u een product wilt retourneren binnen de wet koop of afstand periode dan is dat mogelijk. U kunt zelf een product terug brengen of het aan ons melden binnen 14 dagen na aankoop zodat wij een afspraak kunnen inplannen, daarna heeft u nog 14 dagen de tijd om daadwerkelijk te retourneren

Voorwaarden is dat het product ongebruikt in eenzelfde staat retour komt. Het is belangrijk om de verpakking te bewaren als u niet zeker bent van uw aankoop. Het is belangrijk om tijdens de periode van retourrecht de verpakking te bewaren. 

Conform de wet is de retour zender verantwoordelijk voor de zending retour. Bezorgen is gratis maar indien wij wanneer u zonder verwijtbare fout van onze zijde wilt dat wij het product komen afhalen betaalt u voor de retourzending namelijk €49,-

Indien een foute levering aan ons te verwijten is dan wordt het apparaat kosteloos omgeruild of afgehaald. 

 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »