• Zeer hoge korting
  • Volledige fabrieksgarantie
  • De allernieuwste producten

Hermans Trading Witgoed Outlet in Cuijk

★ VRIJDAG 19 JULI ZIJN WIJ GESLOTEN i.v.m. DE 4DAAGSE ★

Gratis bezorgen in heel Nederland!

Bezorgen

Gratis verzenden binnen Nederland 

Bezorgen naar België is mogelijk, de bezorgkosten bedragen € 25,- per adres.

In samenwerking met Micodo Transport zorgen wij ervoor dat uw bestelde goederen bij u thuis afgeleverd worden, Uiteraard bent u vrij om zelf een voorkeur aan te geven met betrekking tot gewenste dag van levering, mits deze een werkdag betreft. Micodo Transport BV | LinkedIn

Producten worden niet aangesloten en niet naar andere etages getild. Het betreft een over de drempel levering daar waar de steekwagen kan komen. Is er een lift dan is het geen probleem.

Een oud apparaat afvoeren is service, gelieve deze afgekoppeld klaar te zetten voor de chauffeurs, deze wordt verwijderd met een steekwagen. Heeft u een oud apparaat meld het even wel bij ons, dit ivm de registratie van afval conform de Nederlandse wetgeving.

Kleinere pakketten worden via PostNL dagelijks verstuurd, na verzending ontvangt u van ons een track en trace code. Bij kleinere pakketten is het helaas niet mogelijk om een oud product mee retour te nemen. 

Op het moment van levering raden wij u altijd aan om het toestel te controleren op eventuele beschadigingen, anders dan vooraf aangegeven, Doet u dat niet, dan is het voor ons onmogelijk om te weten of de schade al dan niet tijdens de bezorging ontstond. In dat geval kunnen we dan ook niet meer ingrijpen. De chauffeur vraagt u om een handtekening voor goede levering, controleert u dit svp. Uiteraard staat dit los van de normale garantie bepalingen waar u recht op heeft, u controleert puur op visuele schade welke vooraf niet kenbaar is gemaakt.

Let op: wij bezorgen geen XL producten naar de Wadden, pakketten via PostNL of DPD kunnen wel op de Wadden bezorgd worden, echter grote producten niet. U kunt een adres op het vaste land doorgeven dan zullen wij daar bezorgen.

Twijfelt u? Neem dan contact met ons op 0485 346 804

Om schade aan het apparaat en aan uw eigendommen te voorkomen verzoeken wij u ervoor zorg te dragen dat op het tijdstip van levering de doorgang vrij is van obstakels. Het apparaat kan op de plaats van bestemming worden afgeleverd mits deze vrijelijk en zonder gevaar toegankelijk is. Hijs of takelwerkzaamheden evenals het plaatsten van goederen op andere etages dan de begane vloer worden niet uitgevoerd. Indien een “over de drempel plaatsing” niet mogelijk is zal de chauffeur uw product voor de drempel afleveren. Dit gebeurd om schade aan het product of aan uw eigendommen te voorkomen. Mocht u uw bestelling toch over de drempel bezorgd willen hebben, dan is dit op eigen risico. Mocht er schade ontstaan aan uw eigendommen, dan is Hermans Trading of de transporteur hier niet aansprakelijk voor.

 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »